A FÁRSZER bemutatása - Filozófiánk, cégtörténet, munkatársaink

Filozófiánk

A Fárszer E.V. kollektívája az épületgépészeti kereskedelemben olyan hosszútávú kapcsolatokat próbál kiépíteni partnereivel, mely mind a beszállítói cégeknek, mind a vevőkörnek stabil, tervezhető perspektívát biztosít.

Szerződött partnereinken keresztül próbálunk országos lefedettséget biztosítani az általunk felvállalt termékek számára, anélkül, hogy saját üzletláncot hoznánk létre.

A vállalkozás preferálja a jó ár-érték arányú termékeket, főleg hazai gyártóktól és az extra igényekre is több alternatív ajánlatot tud biztosítani, elsősorban a fürdő kultúra terén, nem feltétlenül törekszik a belépőáras termékek kínálatára.

Az állandó fejlődést felismerve képezzük magunkat és partnereinket, kiállítások, gyárlátogatások, házi oktatások alkalmával, egy személyes kapcsolatrendszert kiépítve. Az internet gyorsaságát is próbáljuk kihasználni hírleveleinkben, melyek a gyártók design és műszaki újdonságairól nyújtanak tájékoztatást.

Az állandó fejlődést felismerve folyamatosan képezzük magunkat és partnereinket, mutatva az új irányvonalat.

Cégtörténet - idővonalunk

1986

1986. június 3-án indította a vállalkozást Fárbás Gábor, másodállású épületgépész tervezőként.

1989

A rendszerváltáskor szerelőipari tevékenységgel bővült a vállalkozás profilja.

A volt Ganz iparterületen raktárat vásároltunk, mely raktárterületet több lépésben fejlesztettünk - a növekvő raktárkészleti igények miatt.

1991

A rendelkezésre álló raktárkészletet felhasználva a főútvonal mellett kiskereskedelmi egységet nyitottunk.

1995

Az Alföldi termékeivel megkezdtük nagykereskedelmi tevékenységünket, mely folyamatosan bővült. Eleinte a fürdőszobai termékekkel, majd a fűtésszerelvény kínálattal, a közelmúltban pedig konyhatechnikával.

2004

Kiskereskedelmi egységünk kiköltözött az ipartelepre, a raktárkészlet azonnali elérhetősége, az egyre több terméket felölelő reprezentatív bemutatóterem helyigénye, a jobb parkolási és rakodási lehetőség mind indokolta ezt a lépést.

2006

A telephelyen pályázati segítséggel jelentős logisztikai fejlesztést hajtottunk végre, mely szűk folyosós polcrendszer és indukciós megvezetésű targonca telepítésével 1000 raklappal megnöveltük raklapkapacitásunkat.

2007

Bővítettük nagykereskedelmi hálózatunkat a fürdőszobaszalonok mellyett barkácsáruházi beszállítással, mely egyre jelentősebb forgalmával stabilitást biztosít vállalkozásunknak.

2008

Megnyitottuk Ajkai telephelyünket mely hozzásegít, hogy immáron az ország teljes területén - heti rendszerességgel túrajáratokat működtessünk.

2012

Szigetszentmiklóson 900 m2-es raktárcsarnokot vásároltunk a Pest megyei jelentős forgalmi igények rugalmas kielégítése érdekében.

2015

Szigetszentmiklósi raktárkapacitásunkat 5000 m2-re bővítettük a megnövekedett kereslet miatt.

2016

Büszkén ünnepeljük a vállalkozás fennállásának 30. évfordulóját.

Telephelyeink, munkatársaink

Telephelyeink címe és elérhetőségei, valamint munkatárasink és elérhetőségeink az Elérhetőségeink c. menüpontban található meg.