FÁRSZER nagyker, kisker, fürdőszobaszalon

Tel.: +36 (77) 422-766 • Fax: +36 (77) 422-761 • Mobil: +36 (30) 300-8339

Levélcím: 6400 Kiskunhalas, Szénás u. 15.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Web: www.farszer.eu


Ha valamely kollégánkkal közvetlenül E-mailben vagy telefonon szeretné felvenni a kapcsolatot, akkor a személyes elérhetőségeit, valamint az egyes telephelyeink központi elérhetőségeit az Elérhetőségeink c. menüpontban találja meg.

Amennyiben kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és nem tudja, hogy konkrétan kit keressen, abban az esetben, kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Ahhoz, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem autmatikus robot tölti ki az űrlapot, hanem Ön valódi személy, kérjük klikkeljen arra a képre, amely a következőt ábrázolja: kés és villa

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltője (továbbiakban: felhasználó) által megadott személyes adatokat a FÁRSZER kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve ha erre a törvény kötelezi. Az itt megadott e-mail címre a FÁRSZER marketing anyagot nem küld a felhasználónak, valamint a megadott telefonszámon direkt telemarketing megkereséssel nem él a jövőben. A felhasználó által az ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: név, telefonszám, e-mail cím.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával a felhasználó hozzjárul ahhoz, hogy a FÁRSZER felhasználja azokat kapcsolatfelvétel céljából.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat és cookie tájékoztató megtekintése