Adatvédelmi nyilatkozat, cookie tájékoztatás

Adatvédelmi nyilatkozat

Kapcsolatfelvétel

Honlapunkon a felhasználóinknak kapcsolatfelvételi szándék esetén űrlapot kell kitölteniük. A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése során hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csak abban az esetben történhet meg, ha arra bennünket jogszabály kötelez.

Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket és telefonszámot) csakis a kapcsolatfelvételi célra vesszük igénybe. A felhasználó által megadott e-mail címre marketing célból a jövőben üzenetet nem küldünk, direkt telemarketinges megkereséssel nem élünk. A felhasználói aktivitással kapcsolatos IP cím információkat szerverünk naplózási céllal 72 órán át tárolja, majd azok automatikusan törlődnek.

Viszonteladói regisztráció

Honlapunkon az árlisták megtekintése és a személyre szabott kondíciós lista elérése regisztrációhoz kötött. A regisztráció önkéntes. Regisztráció során kötelezően megadott adatok: felhasználónév, név, e-mail cím, cégnév. Nem kötelezően megadott, de az egyéni kondíciós listához hozzáféréshez szükséges adatok: cég székhelye, adószáma. A megadott adatokat kizárólag viszonteladói kapcsolatfelvételre használjuk fel. A regisztráció során hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Az adatokat mindaddig tároljuk, amíg a felhasználó annak törlését kéri. A regisztráció törlését honlapunk kapcsolatfelvétel menüpontján keresztül lehet kezdeményezni. 

A regisztráció során megadott adatokat kizárólag kapcsolattartásra, számlázásra, valamint tőlünk történő viszonteladódi megrendelés esetén kiszállításra használjuk fel. A megadott adatokat harmadik félnek a kiszállításhoz szükséges adatfeldolgozástól eltekintve semmilyen körülmény között nem adjuk át, kivéve ha arra bennünket a jogszabály kötelez.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-99659/2016.

Adatfeldolgozás céljára, tőlünk történő megrendelés esetén az alábbi adatfeldolgozónak adjuk át a kiszállításhoz szükséges adatokat:

Magyar Posta Zrt.
Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Postacíme: Budapest 1540
Internet cím: www.posta.hu

Ügyfélszolgálati Igazgatóság – Központi ügyfélszolgálat

Postacíme: 3512 Miskolc

Telefon:
Lakossági ügyfeleinknek: 06-40-46-46-46 (Hétfőtől-szerdáig, pénteken 08.00 és 17.00 óra között, csütörtökön 08.00 és 20.00 óra között)
Üzleti ügyfeleinknek:(40) 313-233 (Hétfőtől-péntekig 08.00 és 19.00 óra között)

MPL szolgáltatások, külföldről hívható telefonszám: (1) 333-7777 (Hétfőtől-szerdáig, pénteken 08.00 és 17.00 óra között, csütörtökön 08.00 és 20.00 óra között)

Email:
Lakossági ügyfeleinknek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzleti ügyfeleinknek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Regisztráció során lehetőség van hírlevelünkre történő feliratkozásra is. Hírlevelet csak regisztrált viszonteladóinknak, és csak abban az esetben küldünk, ha azt a regisztráció során kéri. A hírlevélre feliratkozás önkéntes.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-99663/2016.